top of page

SAAME TUTTAVAKS!

Neeme noortetuba meeskonna nimel on heameel tutvustada meie noorte juhendajat Mari Toomi!


Mari on nii Neeme noortetoa kui tehnoloogia huviringi juhendaja.

Laste ja noortega tegelemise juurde jõudsin turismitöö kaudu - giidi ja matkajuhina teen lastegruppidele ekskursioone ja viin läbi erinevaid tegevusi looduses. Eriti tore on välja mõelda temaatilisi mängulisi tuure. Üldiselt tulevad ju lapsed põnevate tegevustega hästi kaasa ja õnnestunud tuurile järgneb kohene rõõmsameelne tagasiside, mis annab jällegi mulle palju energiat.

Mõned aastad tagasi kutsus Liis mind Merkuuri mobiilsesse töökotta abiliseks ja nii sain üha rohkem kogemust ja julgust laste ja noortega tegelemiseks. Et olen erialalt maastikuarhitekt, siis meeldib mulle väga kujundada ja ehitada. Nüüdseks oleme koos juba uusi töötubasid välja mõelnud, kus saame noortele enda keskkonna kujundamist õpetada. Järgmiseks sammuks saigi Neeme noortetuba, kus saame koos noortega lõputult meisterdada ja põnevaid tegevusi ette võtta.

Lapsest saati on mulle meeldinud sport ja kunst ning need tegevused on täitnud mu vaba aja läbi aastate. Kooli ajal käisin alati mõnes trennis ning õhtuti tänavatel rulluisutamas.



45 views

Recent Posts

See All
bottom of page